Als je werkt in Profit op een Apple Mac kun je niet op CTRL + ALT + End drukken om de sessie te beëindigen.

Oplossing:

Om de sessie af te sluiten op een Apple computer volg je deze stappen:

1. Stel in System Preferences in dat je het schermtoetsenbord wilt gebruiken.
  2. Selecteer het schermtoetsenbord.
  3. Klik op: de volgende toetsen: CTRL + ALT + Fn + Backspace.

Resultaat:

Na het volgen van deze 3 stappen is de sessie beëindigd en is Profit daarbij afgesloten.