Het Profit Communication Center (PCC) geeft aan dat deze niet beschikbaar is.

Actieplan:

Om dit probleem op te lossen kan je onderstaande stappen uitvoeren:

1. Controleer of er een update beschikbaar is via Profit Communication Center.

1.1 Rechts onderin de taakbalk klik je op het icoontje van hetProfit Communication Center:

1.2 Indien er een update beschikbaar is, voer je deze uit:

2. Er is geen update beschikbaar dus is het noodzakelijk om het Profit Communication Center een keertje opnieuw te installeren.

2.1 Dit doe je door te gaan naar InSite en te klikken op je naam rechtsboven in het scherm en kies vervolgens voor Communication Center:

2.2 Kies hier "Download PCC-installatie" om de nieuwste versie van het PCC te installeren. De installatie is het programma waarmee de omgeving gekoppeld kan worden.

2.4 Kies daarna "Download PCC instellingen" om je account te koppelen aan de omgeving en het PCC.

2.5 Klik op het bestand om uit te voeren

2.6 Als het bestand geopend wordt verschijnt onderstaande melding.

Resultaat:

Nadat de melding "Omgeving is succesvol toegevoegd" verschijnt is het PCC juist gekoppeld en zal deze vanaf nu actief zijn.