Voorheen als er een analyse of iets dergelijks vanuit Profit werd gedownload kwam er een melding dat deze voltooid is.

Deze melding wordt nu niet meer getoond.

Oplossing:

De meldingen worden niet meer getoond, omdat deze door de instellingen van Windows niet geactiveerd zijn.

Om dit te op te lossen ga je naar de instellingen van Windows en kies hier voor Systeem:

Kies vervolgens op het tabblad "Meldingen en acties" ervoor dat meldingen van andere afzenders worden toegestaan:

Resultaat:

Na het instellen dat meldingen van app en andere afzenders ontvangen mogen worden zal de melding verschijnen als er een bestand wordt geëxporteerd vanuit Profit en deze klaar is voor gebruik.