Het lijkt erop dat Profit vastloopt na het openen van een weergave of dat het beeld buiten het scherm valt.

Oplossing:

Het kan voorkomen dat de scherminstellingen van laptop bewaard zijn gebleven als je met meerdere schermen werkt. Dan denkt je laptop dat er meer schermen aanwezig zijn, dan er in werkelijkheid zijn.

Soms gebeurt het dan dat een venster zich buiten het scherm van Profit opent. Als je dit wil negeren dan kan je dit venster sluiten met de Esc-toets. Hierna kan weer worden doorgewerkt in het vorige scherm.

Om het venster zichtbaar te maken dien je de volgende stappen te volgen:

1. Toets achter elkaar Alt + Spatie (niet ingedrukt houden)

2. EN Toets M (van Move) of voor NED Toets R (van Verplaatsen)

3. Druk de pijltjestoets naar rechts of links in

4. Klik nu met je muis binnen het Profit venster.

Wordt een venster niet direct zichtbaar herhaal bovenstaande stappen dan nogmaals of klik met je muis op een ander beeldscherm.

Resultaat:

Het venster is weer zichtbaar op het scherm waardoor Profit weer reageert.