Bij het toevoegen of wijzigen van gegevens is het niet mogelijk om dit op te slaan, omdat de "OK" knop grijs is.

Actieplan:

Als de knop OK of Voltooien grijs is, betekent dit dat één of meerdere verplichte velden niet zijn gevuld. Dit kan voorkomen in de eigenschappen of in een wizard.

Doorloop alle tabbladen of de volledige wizard nog een keer en controleer of je alle verplichte gegevens hebt ingevuld. Verplichte velden die nog niet zijn ingevuld, herken je aan een gele achtergrond en een uitroepteken.

Tip
Kun je niet op "OK" klikken in de eigenschappen van een medewerker? Dan is er een vrij veld (op een vrij tabblad) dat verplicht moet worden ingevuld. Je kunt hier onderuit komen: Ga naar het tabblad Identiteitsbewijs of Autorisatierol en kijk of de knop "OK" nu wel beschikbaar wordt. Dit is een bug van het systeem, het is eigenlijk niet de bedoeling dat een verplicht veld leeg blijft.

Resultaat:

Na het invullen van alle verplichte velden kan de wijziging opgeslagen worden.