Bijlage vanuit Profit opent niet in de browser.

Actieplan:

Als je in Profit een bijlage wilt openen dan druk je op actieknop Open Bijlage:

Het kan zijn dat de bijlage automatisch opent in een andere browser en niet in Adobe Reader. Je kan op je computer standaard instellen dat bijlagen vanuit Profit geopend worden in bijvoorbeeld Adobe Reader. Om dit in te stellen zal je de volgende stappen moeten volgen:

1. Klik op je computer op het menu "Start".
2. Klik op "Configuratiescherm".
3. Klik op "Standaardprogramma's".
4. Ga naar Standaard app's per bestandstype.
5. Zoek naar PDF.
6. Kies als standaardprogramma "Adobe Reader":

Resultaat:

Na het selecteren van Adobe Reader als standaardprogramma zal de volgende keer de bijlage daarmee worden geopend.