De foutmelding met de tekst: "This action cannot be completed because the other application is busy. Choose 'Switch To' to activate the busy application and correct the problem" kan op meerdere plekken in Profit voorkomen. Deze melding krijg je als de verbinding met de server tijdelijk niet tot stand kan worden gebracht. Hierdoor loopt Profit vast.

Oplossing:

Je lost de melding op door Profit geforceerd af te sluiten via de toetsencombinatie CTRL + F1. Klik hiervoor eerst ergens in Profit Windows, zodat je zeker weet dat je deze actie uitvoert in Profit. Kies vervolgens voor Afmelden of Sign out. Nadat Profit is afgesloten, open je Profit opnieuw. Je wordt nu aangemeld op een andere server, waardoor je weer zonder problemen verder kunt werken.

Indien je niet kan uitloggen via de toetsencombinatie of werk je binnen je eigen organisatie in een Citrix-omgeving? Log dan uit via onderstaande stappen:

1. Open de verborgen pictogrammen via het dakje in je taakbalk.
  2. Klik met de rechermuisknop op Citrix Receiver.
  3. Klik op Connection Center.

Klik op het XENAPP mapje en daarna op Log Off.

Resultaat:

Profit is afgesloten en na het opnieuw opstarten zal er geen foutmelding meer getoond worden.