De internet browser vraagt elke keer "Citrix Receiver Launcher openen?". Dit deed de browser voorheen niet.

Oplossing:

Dit heeft te maken met een wijziging in het beveiligingsbeleid van je browser. Dor deze wijziging ontbreekt het veld om de voorkeursinstellingen te onthouden. De systeembeheerder kan dit aanpassen met de volgende instructie: https://help.afas.nl/vraagantwoord/NL/SE/102329.htm?query=citrix%20launcher

Resultaat:

Nadat de systeembeheerder de instellingen heeft gewijzigd van de browser zal Citrix direct opstarten.