Probleem

Je gebruikt Profit in de Citrix-applicatie. Profit opent normaal, maar na het openen van een venster (bijvoorbeeld workflow editor), verspringt de weergave van Profit ineens. Zonder dat je tussendoor de DPI instellingen van je Citrix applicatie aangepast hebt. Of je kunt het hele Profit-venster niet meer openen, ondanks dat onderaan je bureaublad het icoon actief is.

Dit probleem lijkt sinds Windows 11 op te treden

Oplossing

Zorg dat het venster geopend is, ookal is het dan onzichtbaar (zie afbeelding)
Druk de volgende toetscombinatie in op je toetsenbord:
Windows-toets (ingedrukt houden) + pijltje naar links of rechts.